296740 látogatás
online:1
TRÓJA

2012 május 26.-án 19 órakor
Jegyárak: A-szektor 8000 Ft, B-szektor 6000 Ft

Trója /rockopera/


Szűts István és Koltay Gergely musicalje a Magyar Lovas Színház és a Sziget Színház Közös megrendeléseként született, mellyel a Lovas Színház fennállásának ötödik esztendejét méltó módon ünnepeltük, egy szabadtéri előadás keretében a komáromi Igmándi Erődben.

Idén a Lovas Színház épületébe költözik a Trója, így a nézők néhány méter közelségből valóban részesei lesznek az ütközeteknek, melyben több mint negyven lovas, ezen felül lovas harci szekerek(Bigák) kaszkadőrök, harcművészek, valamint statiszták és tánccsoportok látványos tömegjelenetei idézik vissza trója ostromát

A musical Homérosz híres műve az Iliász alapján készült, ötvözve és merítve a világhírű Trója című Hollywoodi film egyes jeleneteinek részletéből. A parádés szereposztás, kitűnő énekhangok biztosítják, hogy a történet szerelmi szála is magával ragadja a nézőt élvezve, azt csodálatos dallamot, amit a neves szerzőpáros alkotott. Pintér Tibor rendezése biztosíték arra, hogy sem színészi játékban, sem lovas jelenetekben, valamint rendkívüli látványelemekben nem lesz hiány.
Ezt az élményt ne hagyja ki!

Szereplők: Pintér Tibor, Buch Tibor, Hábentius György, Janza Kata, Fehér Nóra, Papadimitriu Athina, Feke Pál, Mohácsi Márk, Szabó Dorottya, Bencze Sándor, Földes Tamás, Vadkerti Imre, Berecz György, Olter Wanda, Kassai Lajos. A Sziget Színház tánckara és a Nemzeti Lovas Őrség lovasai, valamint vendég lovasok.

Bemutató film megtekintése:

Trója [15:33]
(A linkre kattintva a video a honlap jobb oldali részén található lejátszóban indul.)

Galéria:


Színházunk következő rendezvénye: Lovarda Caffé verses est
Időpont: 2013.02.28. 18:00 óra (Lovas Színház, Komárom, Lovarda tér 4.)
TICKETPORTAL - jegyrendelés